25+ év startup építési tapasztalat, egy világsikerű mobiljátékcég és egy világsikerű navigációs cég (NNG) felépítésének és exitjének tanulsága. Több, mint 40 angyalbefektetés, többezer óra startup vezető mentorálás tapasztalatai. Közös befektetés több, mint egy tucat VC-vel. Közel 10 milliárd forint saját portfóliócégekbe bevont külső tőke.


​​Miért pont én?
Mint utólag kiderült, én már akkor startupokat építettem, amikor még azt sem tudtuk, hogy így hívják. Több, mint 25 év startup építése, két világsikerű cég felépítésében való résztvétel alapítóként és vezetőként, 40+ startup befektetés tapasztalatai. Ha most kezdeném újra, mindezzel a tudással és tapasztalattal, biztos meg tudnék magamnak spórolni pár évet. Sőt, talán neked is, ha ezen az úton indulnál el.

Gali István Márk

Szerencsésnek érzem magamat, hogy részt vehettem a Kilövés tanfolyamodon! Nagyon szépen köszönöm azt a vállalkozói, befektetői alázatot, amit felénk mutatsz, így egy olyan biztonságos környezetet teremtve, hogy megnyílva tudjuk megbeszélni a kérdéseinket, félelmeinket. Kifejezetten nagyra értékeltem, hogy minden kérdést kellő alapossággal körüljártál, több szempontot is megbeszélve, és igazán hasznosnak találtam, hogy a való életből hoztál megtörtént eseményeket, tapasztalatokat.

Pusztai Tamás

Ha saját vállalkozást tervezel indítani, Petya "Kilövés" tanfolyama egy stabil alapot ad a kezdetekhez. Valós példákon keresztül tanulod meg, mire és miért érdemes már az első lépéseknél odafigyelned, amivel rengetek pénzt, munkát és fejfájást takarítasz meg. Gyakorlatias, hiteles és professzionálisan kivitelezett, csak ajánlani lehet!

Balatoni Kitti

Szeretettel ajánlom, ha elindulnál a vállalkozói lét felé, de még nem látod tisztán az utat. Petya hiteles iránytűként saját tapasztalataiból merít, nem kertel, nem beszél mellé. Helyette meghallgat, hasznos tanácsot ad. Petya sikerei helyette beszélnek - ő mindezek mellett közvetlen és kedves. Nekem már ezért és a kialakult közösségért is megérte.

Mire jó?
Segít átgondolni az elindulás legfontosabb kérdéseit és lépéseit. Megmutatja az utat az ötlettől az első befektetőd megszólításáig. Felkészít a cégvezetés kihívásaira és irányba állít ahhoz, hogy meg tudd különböztetni a fontosat a feleslegestől.

Kinek ajánlom?
Leendő cégvezetőknek, startuppereknek, akik éppen most készülnek elindulni a cégükkel.

Konkrét példákon keresztül
Az előadássorozat rengeteg konkrét sztorit, megtörtént befektetést, esettanulmányt tartalmaz.

Tananyag
A tananyagot én magam készítettem. A 6 modul összesen több, mint 150 saját készítésű slide-on keresztül vezeti végig a résztvevőket.

Vásárlás


(A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Cégnév és EU-s adószám megadása esetén ÁFA-mentes nettó összeg fizetendő.)