#miért

Ezért csináltam a Starting Up! tanfolyamot. Több, mint háromszáz fontos téma, nézőpont, tanulság. Gondolatok, amik nekem segítettek megérteni a világot, amikor céget építettem, majd amikor befektetőként és mentorként startupoknak segítettem. Egyik sem a végső és egyetlen igazság, csak befogadható tanulságok. Új nézőpontok, amik mentén könnyebb egy-egy helyzetet megérteni. Az első öt év tanulságai. 14 órányi vágott videó tananyagban.


#miértén

Mint utólag kiderült, én már akkor startupokat építettem, amikor még azt sem tudtuk, hogy így hívják. Több, mint 25 év startup építése, két világsikerű cég felépítésében való résztvétel alapítóként és vezetőként, 40 startup befektetés tapasztalatai. Ha most kezdeném újra, mindezzel a tudással és tapasztalattal, biztos meg tudnék magamnak spórolni pár évet. Sőt, talán neked is, ha ezen az úton indultál el.


#mirejó

Ad egy rálátást minden fontosabb sikertényezőre, megmutatja, hogy mi minden vár rád az úton és rengeteg saját sztorival segít mindezt érthetővé és befogadhatóvá is tenni. Nem tuti receptet ad - az szerintem nem létezik. De néhány száz új nézőpontot, gondolatot és praktikát biztosan. Ezek nem fognak helyetted dönteni - de segíteni fognak abban, hogy jobb döntéseket hozz. Ha a céged jövője a tét, ennyit meg kell érjen.

Gál István

"Nagyon tetszik, nagyon jól összefoglalja a témákat, baromi hasznos :) Nagyon jó a sok példa, amiken keresztüll tükröződik a tapasztalatod. Számomra ebből látszik igazán, hogy nem csak beszélsz a dolgokról, hanem a többségén te magad is átmentél már, így hiteles.. 10/10"

Nemes Martina

"Mikor belevágtunk a tanfolyamba pontosan erre számítottam. A tőkebefektetési kurzus után kb tudtam, hogyan fog kinézni egy-egy session. Ami itt újdonság, az a "fórum-jelleg", melyhez a tematika kiválóan illeszkedik. A homáros példád segített az önvádról áthelyezni a hangsúlyt a big picture-re. És még ezer példát és új szempontot mondhatnék, amit behoztál az életünkbe. 10/10"

Berecz Ádám

"​Olyan, mintha intravénásan kapnám a tömény startup tudást. Szerintem az elmúlt 10 évben nem ragadt rám ennyi konkrét, hasznosítható tudást, mint itt ezekben a pár órákban. Olyan kulcs gondolatok jönnek át, amik gyökeresen megváltoztatják a gondolkodást egy-egy problémáról, aminek hatalmas impact-je lehet a termékre / cégre nézve. Szerintem ez olyan vállalkozói alapműveltség, amit minden startuppernek oktatni kéne. 10/10"

#kinek

Cégvezetőknek, startup alapítóknak, leendő vállalkozóknak, akik tanulni akarnak, új nézőpontokon át jobbá és tudatosabbá válni, együtt nőni és fejlődni a cégükkel. És persze befektetőknek, befektetési managereknek, akik startupokkal, cégvezetőkkel dolgoznak, és szeretnék megérteni, hogy mibe is fektetnek igazából.


#hogyan

Ahogyan csak én tudom. Ez nem akadémiai anyag a világ tőkepiacairól. Nem is egy egyetemista meetup, ahol nincs rossz ötlet, csak kevés realitás. Nem is a futottakmég startup szakértők mindentmegmondása két könyv elolvasása után.

25+ év startup építési tapasztalat, egy világsikerű mobiljátékcég és egy világsikerű navigációs cég (NNG) felépítésének és exitjének tanulsága. Több, mint 30 angyalbefektetés, többezer óra startup vezető mentorálás tapasztalatai. Közös befektetés több, mint egy tucat VC-vel. Közel 10 milliárd forint saját portfóliócégekbe bevont külső tőke.

Az előadás sorozat alapelve, hogy minden témát három oldalról járok körül, 1/3-1/3-1/3 arányban vegyítve az elméletet, a gyakorlatot és a személyes tapasztalatokat. Így amellett, hogy befogadható, élvezetes, egyszerre ad egy mélyebb megértést a "miértekkel" kapcsolatban és konkrét, azonnal hasznosítható gyakorlati tudást is. ​


#élő

A tanfolyam elérhető élő videótanfolyam formában is, amiről a BaloghPetya.com-on találsz több információt.

A tananyag

  Ötlettől termékig
Available in days
days after you enroll
  Vezetők és alapítók
Available in days
days after you enroll
  Csapat és szervezet
Available in days
days after you enroll
  Az ügyfél
Available in days
days after you enroll
  Sales & Marketing
Available in days
days after you enroll
  Fejlesztés
Available in days
days after you enroll
  Pénz
Available in days
days after you enroll
  Miértek
Available in days
days after you enroll

Vásárlás

(A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Cégnév és EU-s adószám megadása esetén ÁFA-mentes nettó összeg fizetendő.)